martes, 4 de octubre de 2011

Arròs amb pollastre

Amics i amigues,
Disculpeu el fet d'haver-me atrassat tant amb l'actualització del blog però es que m'he quedat sense fotografies!!!!! AAAAAAAA (crit de desesperació). És per això mateix que avui, sentint-ho molt, actualitzaré sense fotografia.. us ho haureu d'imaginar!!! Però no vull que us quedeu sense receptes perque jo no m'enrecordo de plasmar tots els meus platets... De totes maneres, la qüestió de la foto és molt per decorar.. perquè a cadascun li sortirà amb una presentació diferent, això està clar! Cert és que la cuina entra pels ulls.. però haureu de fer-me cas quan us dic que l'arròs que us presento avui està bonissim, a més de ser una gran opció quan un no sap que fer-se per dinar, perque és fàcil i ràpid!
Som-hi doncs.. Necessitarem..

INGREDIENTS:
Arròs (clarament.. sinó, no hi ha plat.. xD)
Pollastre
1 Ceba
1 dent d' All
Oli
Sal
Pebre

Començaré per explicar de manera breu, que aquest plat, com tots, és adaptable al gust de cadascun! Jo, per exemple, que sóc molt "cebera", doncs li he arribat a ficar una ceba sencera, i el resultat final és un regustet "tremendu". Una vegada dit això, dada que considera indispensable, tallarem la ceba a daus ben petitonets (la picarem), i, a continuació, farem el mateix amb l'all. Agafem una cassola i la posem sobre del foc (lent) amb un rajolinet d'oli (no siguem catalans.. un rajolinet profitós). Quan aquest estigui ja una mica calent hi aboquem la ceba i la comencem a sofregir... Uns segons després hi afegirem l'all (recordeu, foc lent perque vagi fent-se a poc a poc.. que, sobretot l'all, com et despistis es crema!). Quan veiem que la cosa agafa color hi afegim el pollastre tallat a daus. Salpebrem al gust. Quan el pollastre estigui ja blanquet cubrirem amb mig got d'aigua i deixarem que rebaixi mentre es va fent.. Quan veiem que la calor ha evaporat gairebé tota l'aigua i afegirem l'arrós (jo calculo que una tassa per persona està bé, però si voleu ficar-hi una més per si de cas..).. Removem una mica i, ara, abocarem aigua a la cassola perque l'arròs bulleixi (són dos tasses d'aigua per cada tassa d'arròs! i un got més, per si de cas.. que l'arròs triga en bullir). Tapem i, cada 4 minuts haurem de remoure (perque no s'enganxi). Calculeu uns quinze minuts perque l'arròs no triga gaire més estona en fer-se i l'heu de provar una mica abans per si cal afegir sal (que per afegir sempre estem a temps!).
Doncs aquí ho teniu! "Bueno, rico y barato!!" Espero que us agradi i, sobretot, que us aprofiti!
Fins la pròxima! :)

1 comentario:

  1. mmmm... però amb foto millor!! Has trigat en posar aquesta recepte!!

    ResponderEliminar